Politica de confidentialitate

Doctor Deco certifica faptul ca va respecta drepturile conferite persoanelor vizate de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificate.

Doctor Deco garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor cu caracter personal gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Doctor Deco numai cu acordul prealabil al persoanei vizate, pentru a trimite persoanelor vizate la care se refera respectivele date (respectiv utilizatorilor website-ului) confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Doctor Deco are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor cu caracter personal sunt: reclama, marketing si publicitate si servicii de comunicatii electronice.

Datele cu caracter personal inregistrate de Doctor Deco sunt destinate utilizarii de catre aceasta si sunt comunicate numai personaleor vizate la care se refera respectivele date.

Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind cerute pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea de a va putea livera produsele si de a pregati documentatia aferenta acestora.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor, in conditiile prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC Perfect Art Design SRL, Str. Coltei, nr. 3, Sector 3, Bucuresti, (punctul de lucru al societatii), email office@doctordeco.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Doctor Deco utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare.

Serverele pe care sunt gazduite site-urile administrate de catre Doctor Deco sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea actualizarii sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre solutia Doctor Deco, este periodic analizata in privinta securitatii.

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu faptul ca site-urile administrate de catre Doctor Deco pot seta module cookie in browserul dvs.