Termeni si conditii

Site-ul www.doctordeco.ro, este proprietatea SC Perfect Art Design SRL inregistrata in Bucuresti, Sector 2, Calea Mosilor, nr. 288, Bl. 32, Scara 1, Etaj 9, Ap. 33,  nr. J40/8983/2011, CUI RO28909117, denumita in continuare Doctor Deco.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul site-ului nostru, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii.

Doctor Deco isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita “Termeni si conditii”.

Doctor Deco garanteaza utilizatorului acces in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare) pe site-ul doctordeco.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Doctor Deco fara acordul prealabil scris al acesteia.